In English
Hoppa till sidans innehåll

Prenumerera


Skogssport - orienterarnas egen tidning - utkommer med åtta nummer per år och nio nummer digitalt. Dessutom innehåller vissa nummer bilagor, exempelvis Tävlingsprogrammet.
Från och med nummer 1-2018 ingår även vår digitala tidning i prenumerationen.

Ägare till Skogssport är Svenska Orienteringsförbundet.

Vill du prenumerera? Du får åtta fullmatade nummer direkt hem i brevlådan och dessutom vår digitala tidning.

Prenumerationspris i Sverige:
Helår 500 kr
Betalas till bankgiro: 5418-7513

Prenumerationspriser utlandet:

Norge 600 SEK
Danmark 600 SEK
Finland 60 EUR
Övriga Europa 650 SEK
Övriga världen 650 SEK
Utlandet utom Finland betala till bankkonto/bankaccount:
SE39 6000 0000 0007 2364 9812, Swift: HANDSESS

Vill du köpa enstaka nummer av tidningen?

Skicka ett mejl till adressen nedan. Priset är 80 kronor per nummer.

 

Vill du ge bort en prenumeration i present?

Här laddar du ner ett presentkort.

Beställningen sker via adressen nedan

Du beställer din prenumeration hos Agneta Deckner.
This is a mailto link 
Tel 010-476 53 63 

 

Så här fungerar det:

Skogssport, som från och med 2018 gör åtta tidningsutgivningar av papperstidningen per år, kommer alltså även fortsättningsvis att produceras i pappersform, men finns nu dessutom i en digital variant som utkommer med nio nummer per år.

Samma dag som Skogssport landar i brevlådorna hos våra prenumeranter kommer den att finnas tillgänglig att ladda ner digitalt för våra prenumeranter.

Detta via en applikation som hämtas via Apples App Store eller androidvarianten Google Play.  Du hittar applikationen enklast genom att helt enkelt söka på Skogssport.

Vill du hellre läsa tidningen i din dator så funkar det givetvis också bra. Du går då helt enkelt till www.skogssport.se

Digitala Skogssport kommer journalistiskt sett till övervägande del att se ut som pappersvarianten av Skogssport, men detta kompletterat med bland annat videoinslag, bildspel, animationer.

 

Okej; vad kostar det då?

Det kommer att finnas två olika årsprenumerationsformer.

1) För 500 kronor får du Skogssport hem i brevlådan precis som nu, och du får dessutom full tillgång till det digitala magasinet (du får din inloggning för e-tidningen genom att skicka ett mejl till This is a mailto link, så skickar vi din inloggningskod).

Är du prenumerant, men vill inte ta del av den digitala tidningen? Då behöver du inte göra någonting. Tidningen kommer att landa i brevlådan precis som vanligt.

 

2) För 390 kronor laddar du ner tidningen och läser den i din smarta telefon, eller din läsplatta eller dator. I denna prenumerationsvariant ingår alltså inte papperstidningen.

Du som blir helårsprenumerant på tidningen får dessutom fri tillgång till Skogssportsarkivet från 2017 och framåt. Inloggningen är personlig men fungerar på tre enheter, alltså om du vill välja att läsa på läsplattan, datorn och din smarta telefon.

 

Vill du köpa enstaka nummer av tidningen?

Ett nummer av papperstidningen kommer från och med 2018 att kosta 60 kronor (då är portot inkluderat). Enklaste sättet då är att skicka ett mejl till This is a mailto link.

Det går givetvis att köpa även enstaka nummer av den digitala tidningen. Det kostar 50 kronor och det köpet görs med fördel via tidningens applikation som hämtas där appar finns, eller www.skogssport.se.

 

Hur fungerar köp via app eller hemsida?

Klicka på den produkt som du är intresserad av. Helårsprenumeration eller enstaka nummer. Nya användare får då registrera sin e-postadress. Du kommer då att få ett aktiveringsmejl till den angivna e-postadressen (mejlavsändare är Triobo, företaget som är leverantör av Skogssports e-magasin).

Klicka in på den bifogade länken, välj ett lösenord. När du klickar i ”Slutför din beställning” kommer en webbsidesfönster upp. Där fyller du i dina kortuppgifter. Internetbetalningen sköts via Stripe.com.

Sen är det bara att börja läsa.

Uppdaterad: 01 MAR 2018 11:47 Skribent: Mårten Lång
Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

 

Manage Preferences

Annons