In English
Hoppa till sidans innehåll

Prenumerera


Sedan sommaren 2020 finns orienteringsmagasinet.se.

Men vad är tankarna bakom sajten; hur funkar inloggningen och vad är egentligen en plusartikel? Läs mer här.

 

Orienteringsmagasinet är, för att dra en lagsportsparallell, Skogssports senaste nyförvärv.

Sajten, med hemsidesadressen www.orienteringsmagasinet.se, smyglanserades under sommaren med framför allt en digital variant av pappersvarianten av Skogssport.

I september 2020 lanserade vi Orienteringsmagasinet Skogssport, och vår tanke och vår förhoppning är orienteringsmagasinet.se ska vara den första sida du besöker i jakten på orienteringsrelaterat material.

 

Vilket material kommer att finnas på Orienteringsmagasinet?

- Här kommer det precis som i Skogssorts papperstidning både finnas nyheter, krönikor, reportage och träningstips. Den digitala miljön ger ju som bekant ytterligare möjligheter inte minst när det gäller det rörliga materialet.

- Och här kommer pappersvarianten av Skogssport att finnas i digital form redan fem dagar innan den landar i våra prenumeranters brevlådor. Där kan du på egen hand ställa in vilket typsnitt och vilken storlek du vill ha på texten. Och du kan enkelt manövrera mellan tidningens olika sidor och moment.

- Delar av materialet kommer att vara öppet och gratis för alla. Delar av materialet kommer att vara ”låst” så att du behöver en prenumeration för att kunna ta del av innehållet. Det är detta som går under namnet pluslåst artikel.

 

Så innebär detta att det blir mindre Skogssport i pappersversion?

- Nej, absolut inte. Åtta välfyllda nummer av Skogssport kommer precis som tidigare att landa i våra prenumeranters brevlådor.

 

Och vad kostar detta?

- Som prenumerant på Skogssport ingår givetvis prenumerationen på Orienteringsmagasinet. Om du enbart vill prenumerera på Orienteringsmagasinet digitalt kostar detta 390 kronor (medan helårsprenumeration på Skogssport både i pappers- och digital form kostar 500 kronor).

 

Vad innebär detta för Skogssports tidigare app?

- Den kommer INTE att vara aktuell längre. På sikt skulle även orienteringsmagasinet.se komma att finnas som app. Men nu är det enbart www.orienteringsmagasinet.se som gäller. Tyvärr finns den fortfarande nedladdningsbar via App store, men apparna uppdateras inte.

 

Okej; så hur loggar jag in på Orienteringsmagasinet?

- Du som har en aktiv prenumeration (på även pappersvarianten av Skogssport), plockar fram en av tidningarna från 2020. På baksidan bredvid din adress finns både ditt kundnummer och ditt prenumerationsnummer. Dessa uppgifter finns även på din faktura för 2020.

Sen klickar du in dig in på www.orienteringsmagasinet.se, och därefter logga in (rutan överst i högra hörnet).

Antingen kan du fylla i uppgifterna i rutan som kommer upp (användarnamn=kundnumret för Skogssport) och lösenord (prenumerationsnummer), eller så klickar du på Glömt lösenord, och därefter på ”Tidningen Skogssport” överst på sidan och loggar in (som mottagare) med dina uppgifter.

Direktlänk till sidan är: https://skogssport.positionett.se/index.php

På den sidan hanterar du din prenumeration – och lägg gärna in din mejladress för att underlätta inloggningen och kommunikationen framöver.

 

Jag är inte prenumerant, hur gör jag då?

Du som vill köpa en prenumeration gör det via:

https://skogssport.positionett.se/index.php, och under rubriken Ny prenumerant och därefter Prenumerationsbeställning.

 

Hur gör jag om det krånglar?

- Då skickar du ett mejl till This is a mailto link. Så hjälper vi dig.

 

Synpunkter, frågor eller tips?

Kontakta Orienteringsmagasinet Skogssports journalister Sara Malmborg This is a mailto link eller Mårten Lång på This is a mailto link

 

 

TP

 

Uppdaterad: 01 MAR 2018 11:47 Skribent: Mårten Lång
Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons