In English
Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Victor!

01 FEB 2017 15:19
Victor Lundmark, så heter Skogssports nye medarbetare, som påbörjar sin anställning i början av mars. Första uppdraget blir att bevaka skidorienterings-VM i Sibirien. "En minst sagt häftig start", säger Lundmark.
  • Skapad: 01 FEB 2017 15:19

I början av februari väljer Skogssports reporter Stina Loman att vandra vidare i karriären. Nu har Svenska Orienteringsförbundet hittat hennes efterträdare: Victor Lundmark, 25, tillträder sin tjänst i början av mars.

Lundmark, journalistutbildad vid Södertörns högskola, har ett brinnande idrottsintresse och har tidigare arbetat både på frilansbasis och i redaktionsmiljö.

– Min mamma påpekade att jag måste investera i lite bättre friluftskläder, men i övrigt är jag redo, säger Lundmark, som även har vana av att arbeta i föreningsvärlden.

– Jag är en stor fotbollsentusiast och har bland annat jobbat med sociala medier för ”min” klubb Degerfors IF. Nu hoppas jag kunna utveckla Skogssports närvaro på nätet.

Lundmark, som även är bekväm med kameran, kommer att slungas rakt in i hetluften, eller kanske snarare kylan, när han börjar sitt nya jobb. Efter bara ett par dagar skickas han till Krasnojarsk i Sibirien.

- Att få resa mycket och dessutom till ställen dit man annars inte skulle ha kommit, det känns som en stor förmån med det här jobbet. Det ska bli väldigt kul!

Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link