Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Thierry Gueorgious träningstips i nya Skogssport

17 MAJ 2018 10:14
Under året bjuder landslagsledningen Skogssports läsare på tips inom olika träningsområden. I nya numret har turen kommit till den tidigare världsstjärnan Thierry Gueorgiou.
  • Skapad: 17 MAJ 2018 10:14

”Under elitåren var grunderna det allra viktigaste när det gällde min teknik. Allt jag gjorde och allt jag uppnådde kan spåras till sättet jag tog mig an grunderna och applicerade dem på min förmåga.

De är de verkliga fundamenten som gör att allt fungerar. Hur man än vrider och vänder på det är det hela mycket enkelt: Det finns ett rätt sätt och ett fel sätt att göra saker på. Du kan träna orientering åtta timmar om dagen, men om du gör det med fel teknik är till slut det enda du uppnått att vara bra på att orientera felaktigt.

Utan tvekan är konturer och vikten av kompass två av de viktigaste saker en orienterare måste, om inte bemästra, så åtminstone förstå sig på. Det finns alltid ett behov av att lägga ner lite tid på dessa grunder.”

I årets fjärde nummer av Skogssport hittar du hela texten. Dessutom:

  • Allt från EM i Schweiz
  • På Ungoteket-träff i Falköping
  • Britter gästade Tiomila

… och mycket mer!

Numret finns tillgängligt för nedladdning via www.skogssport.se samt i vår app på Google och Apple. Den digitala tidningen ingår i alla prenumerationer. För att få tillgång till den kod som krävs för att som prenumerant läsa den digitala tidningen från detta nummer och framåt skickar du ett mejl till This is a mailto link.

Om du inte redan är prenumerant fixar du en digital prenumeration via www.skogssport.se eller via vår app (som heter Skogssport). Mer information finns här.

Please note that an English version of Thierry Gueorgiou’s article about training is available in the digital issue!

Papperstidningen når prenumeranter de närmaste dagarna.

Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link