Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Så blir digitala Skogssport

13 NOV 2017 10:46
Från och med 2018 kan du välja om du vill bläddra i papperstidningen precis som nu. Eller läsa Skogssport via telefonen, paddan eller datorn.
  • Skapad: 13 NOV 2017 10:46

2017 firar Skogssport 70 år. Mycket har, av naturliga skäl, hänt sedan det första numret kom ut 1947.

2018 tas ytterligare ett stort steg i Skogssportsutvecklingen. Från och med nummer 1-2018 kommer vi att finnas även som elektroniskt magasin.

Därmed kommer vi ge fler möjligheten att läsa världens bästa orienteringsmagasin, och du väljer själv hur du vill läsa tidningen.

I pappersform precis som nu?

Eller via telefonen, paddan eller datorn?

Så; hur blir upplägget?

Skogssport kommer alltså även fortsättningsvis att produceras i pappersform. En skillnad från och med nästa år är att vi gör nio tidningar per år. Första tidningen under 2018 kommer i februari.

Samma dag som Skogssport landar i brevlådorna hos våra prenumeranter kommer den att finnas tillgänglig att ladda ner digitalt för våra prenumeranter. Detta via en applikation som hämtas via Apples App Store eller androidvarianten Google Play. Mer information om hur just du ska hämta hem din applikation kommer under januari 2018.

Digitala Skogssport kommer journalistiskt sett till övervägande del att se ut som pappersvarianten av Skogssport, men detta kompletterat med bland annat videoinslag, bildspel, animationer.

Okej; vad kostar det då?

Det kommer att finnas två olika årsprenumerationsformer.

För 500 kronor får du Skogssport hem i brevlådan precis som nu, och du får dessutom full tillgång till det digitala magasinet (du får tillgång till din inloggning för e-tidningen genom att skicka ett mejl till Skogssportsredaktionen, mer info om detta kommer under 2018).

För 390 kronor laddar du ner tidningen och läser den i din smarta telefon, eller din läsplatta eller dator.

Vill du köpa enstaka nummer av tidningen?

Ett nummer av papperstidningen kommer från och med 2018 att kosta 60 kronor (då är portot inkluderat). Det går givetvis att köpa även enstaka nummer av den digitala tidningen. Det kostar en femtiolapp och det köpet görs med fördel via tidningens applikation som hämtas där appar finns.

Men; om jag vill testa ett nummer av den digitala tidningen. Hur gör jag då?

Det första numret av digitala Skogssport (februari 2018) kommer att vara gratis för alla att ladda ner.

Därefter bestämmer du hur du vill läsa tidningen framöver.

Och det kommer ännu fler nyheter i Skogssport under 2018. Häng med!

Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link