Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Nytt nummer av Skogssport – Bergman om att hitta in på vinnarspåret

12 AUG 2019 10:20
I dag reser Skogssportredaktionen till Norge för att göra sig redo för årets världsmästerskap. VM-ladda genom att läsa vårt nya nummer som börjar landa i brevlådorna under måndagen.
  • Skapad: 12 AUG 2019 10:20

Hösten 2018 vann den svenske landslagsstjärnan Gustav Bergman för första gången en världscuptävling. Trots att han varit en av de största profilerna under många år ville det aldrig riktigt lossna på de största tävlingarna.

– När jag vann världscupen i Norge var Olav (Lundanes) tvåa och Matthias Kyburz trea. Jag och Matthias pratade lite efteråt och jag sa att det var min första världscupseger. Han bara: ”Va?!” Han fattade inte det, för han har ju massor av världscupsegrar och vet att jag alltid är med i toppen. Han trodde att jag hade vunnit flera stycken, men det har jag inte. Jag har varit tvåa, trea. Han tyckte att det var konstigt för i hans värld var jag en av dem som alltid är med och vinner, säger Bergman i senaste numret av Skogssport.

Nu, lagom till VM i Norge, har han fortsatt på vinnarspåret i och med de två segrarna i Finland tidigare i år. Hela intervjun med Gustav Bergman hittar du i Skogssport 5-2019.

Där kan du även läsa om…

… O-Ringen Kolmården 2019
… JVM i Danmark 2019
… mästerskapen i mountainbike- och precisionsorientering

Och givetvis en massa annat!

Vill du bli prenumerant eller köpa lösnummer? Mer information hittar du här.

Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link