In English
Hoppa till sidans innehåll

Ladda inför JVM med Skogssport

20 JUN 2018 10:12
I juli åker framtidens orienteringsstjärnor till Ungern för att göra upp om medaljer. I senaste Skogssport får du träffa förbundskaptenen Kalle Dalin som ska leda Isac von Krusenstierna, Sanna Fasth och de andra svenska talangerna på JVM.
  • Skapad: 20 JUN 2018 10:12

– Jag tycker det är jättespännande att jobba med målinriktade människor som vill framåt, som drivs av ett mål. I det här jobbet träffar jag många sådana. Att få vara en liten del i deras väg mot ett mästerskap eller mot utveckling, mot någonting de brinner för, är oerhört häftigt. Men det handlar också om att få vara med när det bränner till. När det blir tävling och nervositeten börjar komma. Även om man står vid sidan och det är andra som ska prestera är man ju nervös. Man känner det där pirret och det tycker jag är jättehäftigt, säger juniorlandslagets förbundskapten Kalle Dalin i en intervju med Skogssport.

I senaste numret av tidningen kan du läsa hela intervjun. Dessutom har Skogssports Victor Lundmark gjort en stor genomgång av den trupp som ska representera Sverige på stundande JVM i Ungern. Vem har chans på guld? Vem kan överraska? Se till att vara ordentlig påläst inför den stundande mästerskapsfesten!

Skogssport 5-2018 innehåller också:

  • Reportage om World Orienteering Day
  • Ludvig Åhlunds guide till O-Ringenterrängen
  • Rapport från SM i mountainbikeorientering

… och mycket mer!

Numret finns tillgängligt för nedladdning via skogssport.se samt i vår app på Google och Apple. Den digitala tidningen ingår i alla prenumerationer (alltså även för dig som i första hand läser papperstidningen). För att få tillgång till den kod som krävs för att som prenumerant läsa den digitala tidningen från detta nummer och framåt skickar du ett mejl till This is a mailto link.

Om du inte redan är prenumerant fixar du en digital prenumeration via skogssport.se eller via vår app (som heter Skogssport). Mer information finns här.

Till svenskorientering.se

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link